The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SpamAssassin is not working

Discussion in 'General Discussion' started by its_joe, Oct 17, 2007.

  1. its_joe

    its_joe Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    We have WHM 11 and CentOS on the server. Also we have maildir on the server.

    Now for one of our client we have enabled the SpamAssassin from the cpanel. But still spamassassin is not working. It is not scanning the mails and all the mails are coming to the inbox.

    Please suggest the solution for this query.

    its_joe
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Are you running Perl 5.8.8? Also, did you perform any modifications to Exim ACLs at some time in the past?
     
  3. wimp

    wimp Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2002
    Messages:
    301
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi,
    we have the same problem on a VPS. Spam assassin "seems" to work however all spam comes though on all domains. I remember that i recive an Perl Update advice a few days ago but then forgotton about it. Could this be the problem?

    thanks
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes, Perl needs to be at version 5.8.8 for SpamAssassin to operate efficiently. Instructions on how to do this can be found at:

    http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=66166
     
Loading...

Share This Page