The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

spamd keeps failing, mail is not delivered

Discussion in 'E-mail Discussions' started by elenlace, Sep 6, 2006.

  1. elenlace

    elenlace Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    US
    Hello,

    Since about 4 weeks ago I have several servers where spamd just fails without apparent reason several times during the day. The issue is that instead of returning "automagically", users that have spamassasin enabled on their Cpanel's get all their e-mail (inbound and outbound) sent to the queue for several hours, sometimes all the way to the night.

    Example of error in exim_mainlog:

    2006-09-05 10:23:41 1GKcZr-0000Pg-4F <xxxxx@domain.com>: virtual_sa_userdelivery transport output: An error was detected while processing a file of BSMTP input.

    This issue has already caused us alot of problems, I have searched the forums for all the possible fixes, include the use_bayes 0 fix, none have worked, and short of going to MailScanner (which I believe will skyrocket my load and make the problem worse) or disabling SpamAsssasin (and saying goodbye to half my customers which receive thousands of spam e-mail) I see no further solutions.

    I'll appreciate all the help you can give me.

    Warmest Regards.
     
  2. elenlace

    elenlace Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    US
    Many thanks for the reply but I believe we have fairly knowledgable admins inhouse, is not an issue of knowledge, is an issue that it is INFURIATING that this spamassassin issue has been going on for so long and no one from cpanel is able to provide a fix.
     
  3. deportivo

    deportivo Registered

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i'm having the same problems. I have issued a ticket for this and the people of cPanel are trying to fix this. So far without luck.

    mail with attachments isn't delivered when Spamassassin is enabled.
    when it's off it will be delivered.
     
  4. elenlace

    elenlace Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    US
    Deportivo,

    I'll appreciate if you could PM when you get a response, I also issued a ticket today and the Cpanel Tech reinstalled SpamAssassin and it didn't help, hope we can fix this soon.

    Best of luck.
     
Loading...

Share This Page