The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SQL Usage, Bandwidth Usage, Space Usage

Discussion in 'Database Discussions' started by Gaming-Heaven, Jan 3, 2007.

  1. Gaming-Heaven

    Gaming-Heaven Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    When in cPanel these 3 factors dont seem to update at all, i know i have used over 4gig of space on one of my customers accounts but it says 51mb space used and the bandwidth usage is stuck on 0.00

    also when i goto /cpanel or /webmail i get a internal server error type message:

    Code:
    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    
    Please contact the server administrator, webmaster@gaming-heaven.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    
    More information about this error may be available in the server error log.
    
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. 
    Any help on the above would be much apreciated
     
  2. Gaming-Heaven

    Gaming-Heaven Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    anyone help me out please? :(
     
  3. tweakservers

    tweakservers Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    1. try with /scripts/fixquotas

    2. check in your /usr/local/cpanel/logs/error_log for the details
     
  4. Gaming-Heaven

    Gaming-Heaven Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    where do i do the number 1 ? fix quotas part. is it in ssh if so what do i put at the beginning of it so it will run?
     
  5. tweakservers

    tweakservers Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    1. login as root to ssh and enter the command as it is.

    2. login as root and use vi or pico to view the file
     
  6. Gaming-Heaven

    Gaming-Heaven Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    done that in ssh and nothin has changed still all like this:

    Disk Space Usage 1622.82 Megabytes
    MySQL Disk Space 55.18 Megabytes
    Disk space available 26077.18 Megabytes
    Bandwidth (this month) 0.00 Megabytes

    i have used more space than that though and well more bandwidth.

    in the error logs for cpanel there is nothing, this is what was said when i ran the query in ssh though:

    Code:
    root@server [~]# /scripts/fixquotas
    Installing Default Quota Databases...../aquota.user..../quota.user..../boot/aquo                                                             ta.user..../boot/quota.user..../home/aquota.user..../home/quota.user..../tmp/aqu                                                             ota.user..../tmp/quota.user..../usr/aquota.user..../usr/quota.user..../var/aquot                                                             a.user..../var/quota.user.....Done
    Quotas are now on
    Updating Quota Files......
            quotacheck: Scanning /dev/hda8 [/home] quotacheck: Old group file not found. Usage will not be substracted.
            done
            quotacheck: Checked 10831 directories and 129304 files
            quotacheck: Scanning /dev/hda6 [/usr] quotacheck: Old group file not found. Usage will not be substracted.
            done
            quotacheck: Checked 7932 directories and 83090 files
            quotacheck: Scanning /dev/hda5 [/var] quotacheck: Old group file not found. Usage will not be substracted.
            done
            quotacheck: Checked 710 directories and 8000 files
    
    
            quotacheck: Scanning /dev/hda8 [/home] quotacheck: Old group file not found. Usage will not be substracted.
            done
            quotacheck: Checked 10831 directories and 129306 files
            quotacheck: Scanning /dev/hda6 [/usr] quotacheck: Old group file not found. Usage will not be substracted.
            done
            quotacheck: Checked 7932 directories and 83090 files
            quotacheck: Scanning /dev/hda5 [/var] quotacheck: Old group file not found. Usage will not be substracted.
            done
            quotacheck: Checked 710 directories and 7999 files
    
    ....Done
    Resetting quota for alonsolf to 2500 M
    Resetting quota for arcadep to 15360 M
    Resetting quota for central to 3500 M
    Resetting quota for creative to 150 M
    Resetting quota for cruisnig to 3500 M
    Resetting quota for destock to 150 M
    Resetting quota for djryanh to 3500 M
    Resetting quota for gamingh to 10000 M
    Resetting quota for grafica to 15360 M
    Resetting quota for lingerie to 200 M
    Resetting quota for mobiles to 150 M
    Resetting quota for sabindi to 100 M
    Resetting quota for scouseli to 20480 M
    Resetting quota for vitamin to 100 M
    Resetting quota for willow to 1024 M
    Resetting quota for wwwsabi to 150 M
    root@server [~]#
     
    #6 Gaming-Heaven, Jan 4, 2007
    Last edited: Jan 4, 2007
  7. Gaming-Heaven

    Gaming-Heaven Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i have updated to newest cpanel release and this doesnt fix the error either
     
  8. anoop_pm

    anoop_pm Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi Gaming-Heaven,

    Try this
    /scripts/runstatsonce
    This script will fix the issue
     
  9. kieranmullen

    kieranmullen Well-Known Member

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Portland, OR USA
    I got this when trying to run it

    "root@cpanel3 [/var/named]# /scripts/runstatsonce
    This script requires cPanel 6.4.2 Build 11+
    /usr/bin/perl: symbol lookup error: /usr/local/cpanel/3rdparty/lib/perl/auto/RRDs/RRDs.so: undefined symbol: Perl_Gthr_key_ptr
    /usr/bin/perl: symbol lookup error: /usr/local/cpanel/3rdparty/lib/perl/auto/RRDs/RRDs.so: undefined symbol: Perl_Gthr_key_ptr
    "

    Running

    WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-C9565
    CentOS 4.4 x86_64 - WHM X v3.1.0
     
  10. anoop_pm

    anoop_pm Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Removed rrdtool binary and ran /scripts/rrdtoolinstall

    Will fix the issue :)
     
Loading...

Share This Page