The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Squirrell mail shows only To address

Discussion in 'E-mail Discussions' started by david510, Jan 3, 2005.

  1. david510

    david510 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello All,

    My squirrell mail is showing only To address. There is no from address in the (inbox)mail list. Please advice..

    David
     
  2. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    did u check the options at squirrelmail ? There is specifically no reason y the from field shld dissapear. You can change the theme at the display options and give it a try.
     
  3. david510

    david510 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello,

    I found the solution. As you daid there were folder setting changed.

    Thanks
    David
     
  4. rrandle301

    rrandle301 Member

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Squirrell mail shows No Email

    :eek: I go to webmail and I can not see any emails that have come in, I sent email to this account and nothing. :confused:
     
  5. curanow

    curanow Member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yet another issue with squirrel mail

    Gentlemen,

    I have one of my customers live already and he calls me after a week of being online that today he went into squirrel mail for the 1st time ever and it gives him the follwoing info:
    SquirrelMail version 1.4.4
    By the SquirrelMail Development Team
    ERROR
    Error opening ../data/default_pref
    Default preference file not found or not readable!
    Please contact your system administrator and report this error.

    What should I do?
     
    #5 curanow, Feb 16, 2005
    Last edited: Feb 16, 2005
Loading...

Share This Page