The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Squirrelmail bug? s67

Discussion in 'E-mail Discussions' started by rs-freddo, Jul 22, 2003.

  1. rs-freddo

    rs-freddo Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2003
    Messages:
    832
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Anyone else found that the link to squirrelmail doesn't work?

    I click the link and it says page moved, then bounces back with bad password /login. There is actually no way i can reach the real login page.

    Running 7.2 stable 67, and xcontroller. No mods.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. mmkassem

    mmkassem Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Egypt

    It works here. I am using : WHM 7.2.0 cPanel 7.2.1-Stable 85 (but theme: x )

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. rs-freddo

    rs-freddo Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2003
    Messages:
    832
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I didn't realise there had been some more stable releases - I'll upgrade.

    Thanks!!!

    Upgraded to S85 and it works properly.
     
    #3 rs-freddo, Jul 22, 2003
    Last edited: Jul 22, 2003
  4. tomfra

    tomfra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2002
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am using S85 and x and I have the very same problem you described - i.e. can't login to Squirrel.

    Tomas

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page