The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

squirrelmail problem?

Discussion in 'E-mail Discussions' started by henhen, Dec 7, 2004.

  1. henhen

    henhen Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hello guys ,

    i need some help with my squirrelmail. one of my client having an error while trying to send a message with this error :

    Requested action aborted: error in processing
    Server replied: 451 Temporary local problem - please try later

    i have tried to fix from cpanel using fix mailbox or the other way its still same. can someone give me information why this happen ?


    thanks..
     
  2. hostmedic

    hostmedic Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2003
    Messages:
    559
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Washington Court House, Ohio, United States
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Search Is Your Friend

    Hello - Search the forums using the Search button @ the top ---
    this took me a while to learn - but has saved me much time in the end...


    This may also be a DNS issue -

    Do a few searches and then begin debugging your issue -

    Also - if you get stuck --- Give Ethan a call over @ Fast Server Management

    I have used his services for those things I cant do, dont have the time to do, and also to make sure the boxes are secure and I am very pleased.
     
  3. alex jose

    alex jose Registered

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    india
    thanks

    hi
    i have the same problem ("Requested action aborted: error in processing Server replied: 451 Temporary local problem - please try later") when i am trying to send mail .i get i idea abt solve the issue from this formus and solve d it

    i am do this are :
    #cat /etc/remotedomains
    #rm /etc/remotedomains
    #touch /etc/remotedomains
    #/scripts/mailperm
    ==========================================================================================
     
  4. s1llyforyou

    s1llyforyou Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    resolved

    I resolved this problem doing this:
    I uninstalled the older,
    rpm -e clamd-xxxxx
    rpm -e clamav-devel-xxxxxxx
    rpm -e clamav-0.xxxxxxxx
    rpm -e clamav-db-xxxxxxxxxx

    I got the clamav and clamd RPM from
    http://3es.atomicrocketturtle.com/atomic/atomic/9/RPMS/

    I installed the newer:

    rpm -Uvh clamav-db-0.xxxxx
    rpm -Uvh clamav-0.xxxx
    rpm -Uvh clamd-0.xxxx
    rpm -Uvh clamav-devel-0.xxxxx

    This two lines is very important.

    mv /usr/local/bin/clamdscan /usr/local/bin/clamdscan.orig
    ln -s /usr/local/bin/clamscan /usr/local/bin/clamdscan

    If this does not work try to do this:
    mv /usr/bin/clamdscan /usr/local/bin/clamdscan.orig
    ln -s /usr/bin/clamscan /usr/local/bin/clamdscan
     
Loading...

Share This Page