The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SquirrelMail problems

Discussion in 'E-mail Discussions' started by MCGOOHQ-Michael, Jul 27, 2004.

  1. MCGOOHQ-Michael

    MCGOOHQ-Michael Registered

    Joined:
    Jul 21, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi guys,

    we are currently having a problem with SquirrelMail – it simply does not do anything. After logging into any email account on the server, clicking SquirrelMail, you get a white screen.

    Example:
    http://mcgoohq.com.au/webmail

    test@mcgoohq.com.au
    password: test

    Anyone have any ideas?
     
  2. sjackson909

    sjackson909 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, OH
    Have your tried /scripts/upcp --force? Are you running an Edge?
     
  3. MCGOOHQ-Michael

    MCGOOHQ-Michael Registered

    Joined:
    Jul 21, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks a lot. Forcing the cpup solved the problem :).
     
  4. ryno267

    ryno267 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chandler, AZ
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    ya.. seems to be working fine now.....
     
Loading...

Share This Page