Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

SSL access for CGI scripts

Discussion in 'General Discussion' started by Djelibeybi, Oct 21, 2002.

  1. Djelibeybi

    Djelibeybi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2002
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Ok, I bought a GeoTrust QuickSSL certificate for one of my sites, installed it and now all static html works fine via https://www.domain.com/page.html (for example).

    However, I have a bulletin board running in /ib3/cgi-bin/ikonboard.cgi and every time I link to it via https:// ... the padlock disappears from IE (even though the page loads fine).

    Is this an IE problem or Apache? Am I missing something? Any help would be appreciated.
     
  2. JustinK

    JustinK Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    251
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I would check your images and any files that are called on. That usually happens when there's something insecure still on the page. Easiest way I'd think would be to view the source once the page loads up and do a search for http: to see what isn't secure.
     
  3. Djelibeybi

    Djelibeybi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2002
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Yeah, I'd forgotten to switch the image URLs. Arrgh. Oh, well. At least I know how to fix it. :)
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice