The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SSL cert Installed but not working

Discussion in 'General Discussion' started by sourcekitMan, Jun 15, 2005.

  1. sourcekitMan

    sourcekitMan Registered

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I installed a certificate for a domain on my box and everything seems to be in order (this host has its own IP because there is another secure domain on the box). I even went into the httpd.conf file and checked it against other SSL domains on the box.

    When i got to http://www.domain.com the site is up as normal but then when i go to the secure site https://www.domain.com the page times out!!!

    Its a signed cert from comodo.

    I have no idea why this is happening. Can anyone help. Thanks
     
  2. Trigger

    Trigger Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2003
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brisbane
    If its from comodo did you install the ca bundle as well (the correct one, they changed it this year)
     
  3. sourcekitMan

    sourcekitMan Registered

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Sorry guys false alarm. Not a cpanel SSL install issue for some reason port 443 was being blocked on my new IP.

    Thanks
     
Loading...

Share This Page