The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SSL installation: receiving error

Discussion in 'General Discussion' started by Limar, Jan 30, 2014.

  1. Limar

    Limar Member

    Joined:
    Jan 10, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    I've been getting this error:

    The certificate could not be installed on the domain “xxxxxxxx.co.uk”. error The system failed to find an owner for the domain “vs2183.xxxxxxxx.co.uk”.

    I don't know where it's getting the 'vs2183' part from besides the fact that it's the beginning of my hostname..

    Tried to get godaddy to install the SSL but they said they've never seen this error before..

    Anyone experience a similar problem? Or know the solution to this?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,834
    Likes Received:
    672
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you verify that your hostname is not added as it's own account or as a parked/addon domain name to an existing account?

    Thank you.
     
  3. Limar

    Limar Member

    Joined:
    Jan 10, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks for the reply Michael.

    After looking through the whm, I found this. (link to screenshot)

    View image: screen shot

    How do I change this so that it is not set as a sub/parked domain? Is that what needs to be done?
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,834
    Likes Received:
    672
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You can access that account via cPanel and remove it via the Subdomains or Parked/Addon Domains option. Make sure the "A" entry is added pointing to the correct IP address after removing it.

    Thank you.
     
  5. Limar

    Limar Member

    Joined:
    Jan 10, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thank you so much for the prompt reply.

    The only account I have registered is my main domain. When I access the cpanel of my main/only account I don't see any Parked/Addon Domains that I can remove.

    Check out the screen shots:
    2014-01-30 169 photo, picture, image on Use.com

    Is there any where else I can remove the subdomains or parked/addon domains?
     
Loading...

Share This Page