dgbaker

Well-Known Member
PartnerNOC
Sep 20, 2002
2,576
9
343
Toronto, Ontario Canada
cPanel Access Level
DataCenter Provider
Here's a nice. I went this morning to try and track something down in our domlogs and what do I find?

domlogs for SSL sites are not updating and have not updated since moving to 6.

This is now what our ssl logs look like

[25/Feb/2003:08:04:01 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:01 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:01 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:08 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:16 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:43 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:43 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:43 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:43 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:43 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:43 -0500] - - -
[25/Feb/2003:08:04:44 -0500] - - -

No info what so ever. It seems the options on CustomLog no longer function properly. The options where,
"%t %{version}c %{cipher}c %{clientcert}c"

Removed them and put combined and ssl logging is now working.
 

Uneeeq

Member
Feb 4, 2003
19
0
151
it is still the case, I just needed to track something down in a secure store logs and no cigar, those logs show no info
[21/Feb/2004:15:48:27 -0800] - - -
[21/Feb/2004:15:48:28 -0800] - - -
[21/Feb/2004:15:48:28 -0800] - - -
[21/Feb/2004:15:48:29 -0800] - - -
[21/Feb/2004:15:48:56 -0800] - - -
[21/Feb/2004:15:48:58 -0800] - - -
[21/Feb/2004:15:48:59 -0800] - - -
[21/Feb/2004:16:33:57 -0800] - - -

dgbaker, can you help?
Removed them and put combined and ssl logging is now working.

did you remove the specific ssl log from domlogs and in WHM settings entered combined ? (( we do have combined in WHM settinngs now ))
 
Last edited: