The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SSL not working correctly

Discussion in 'General Discussion' started by secwrd, Jan 20, 2007.

  1. secwrd

    secwrd Member

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  2. secwrd

    secwrd Member

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Do I need <IfDefine SSL> for the hostname in httpd.conf?
     
  3. secwrd

    secwrd Member

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anyone have an idea of what to check? It's doing the same for a new ssl site but the ones already on are working... I've compared the configs as they look the same..
     
  4. noimad1

    noimad1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I am now having the same problem...
     
  5. secwrd

    secwrd Member

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I resolved the ssl for cpanel etc directly but the ~user doesnt work. I added <ifdefine ssl>
     
  6. t9clkclnr

    t9clkclnr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Southern California
    mod_userdir?

    Do you have mod_userdir turned off or on in WHM >> Tweak Security?
     
  7. noimad1

    noimad1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    adding the <IfDefine SSL> to my httpd conf file worked for me as well. Now a good question would be why didn't cpanel add that?
     
  8. linuxman

    linuxman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Did you ever find a solution to this issue. I am having it and blocking a cluster now.
     
  9. kevinm

    kevinm Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    edge at the moment seems to have a problem generating the ssl .pem file ,,,, have a look in

    /usr/local/cpanel/etc

    do you have cpanel.pem file in place ?
     
Loading...

Share This Page