SOLVED SSL on domain not working as expected

febday

Registered
Jul 11, 2019
2
1
1
Uganda
cPanel Access Level
Root Administrator
I have an issue with one of the domains concerning autossl. The domain has already passed validation and the certificate is already installed.
  • It shows Not secure on the main url
  • It shows Secure on webmail & cpanel urls
I have reinstalled Autossl about 3 times but I get the same issue. Any help will be appreciated.
 

keat63

Well-Known Member
Nov 20, 2014
1,312
92
28
cPanel Access Level
Root Administrator
Check that your web site doesn't have a hyperlink to a non https web site.
I had this issue, which took me ages to find the problem.

Turned out to be a hyperlink to facebook starting with http and not https
 

febday

Registered
Jul 11, 2019
2
1
1
Uganda
cPanel Access Level
Root Administrator
I have an issue with one of the domains concerning autossl. The domain has already passed validation and the certificate is already installed.
  • It shows Not secure on the main url
  • It shows Secure on webmail & cpanel urls
I have reinstalled Autossl about 3 times but I get the same issue. Any help will be appreciated.
Finally fixed it after knowing what was coursing the problem. I also used a plugin called Really Simple SSL for wordpress which is really helpful. Thanks for the help, just started using whm to manage clients websites so am bound to run in to this issues.
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: cPanelLauren

cPanelLauren

Forums Analyst II
Staff member
Nov 14, 2017
6,815
541
263
Houston
cPanel Access Level
DataCenter Provider
I'm happy to hear you were able to resolve the issue and thanks for letting us know what you used to resolve it!