The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SSL Problem with CPanel

Discussion in 'General Discussion' started by motionhosting, Dec 27, 2005.

  1. motionhosting

    motionhosting Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I've been using CPanel for a short time, tried searching the forum, but couldn't find description of my problem. Here's the problem.

    I tried installing a genuine certificate on one of my hosting accounts via CPanel. Although everything seemed to work fine and the certificate installed properly and CPanel didn't complain about any problems during the process the certificate wasn't working at the end. Afterwards I deleted everything and installed the certificate from WHM and it works. My datacenter told me that the SSL installation in CPanel is not working properly and I should install the SSL certificates via WHM only. The strange thing is if it doesn't work via CPanel why is this functionality there and hasn't been fixed?
     
  2. madaboutlinux

    madaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Earth
    I guess Chirpy will answer you in a better way than anybody else. :)
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    There are some recent fixes to the SSL code for resellers/users (only in EDGE and CURRENT at present) so they will come down to your release tree, or you could try moving to CURRENT. Check the cPanel changelog.
     
Loading...

Share This Page