Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

SSL/TLS manager not shown

Discussion in 'General Discussion' started by mangoo_, Sep 8, 2011.

  1. mangoo_

    mangoo_ Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I have a cPanel installation where TLS/SSL manager is not shown.

    The site has a dedicated IP assigned.

    What should I do so that the TLS/SSL manager is shown?
     
    #1 mangoo_, Sep 8, 2011
    Last edited: Sep 8, 2011
  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,609
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    238
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You will need to contact your hosting provider if you do not have access to WHM > Packages > Feature Manager area. They will need to ensure that the package you are using has a feature list where both "SSL Host Installer" and "SSL Manager" are checked.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mangoo_

    mangoo_ Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I have root access to that server.

    If I go to these settings, I can't enable them:

    SSL Host Installer (disabled by the "disabled" feature list)
    SSL Manager (disabled by the "disabled" feature list)


    What does "(disabled by the "disabled" feature list)" mean, and how do I disable "disabled by disabled"?
     
  4. cPanelJared

    cPanelJared Technical Analyst

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    1,835
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    There is a feature list named "disabled". Disabling features in the "disabled" feature list disables them for all feature lists. In order to enable the features, you will need to re-enable them in the "disabled" feature list.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice