Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

SSL won't resolve (secure.domain.com doesn't load)

Discussion in 'General Discussion' started by jayd, Feb 9, 2005.

  1. jayd

    jayd Registered

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I just got set up with a cpanel VPS and I am having trouble setting up SSL. I used the "Install an SSL Certificate and Setup the Domain" tool in the WHM, and everything seems to install correctly.

    I pasted the crt and key, assigned one of my ip's, and entered the username to my main site. I was expecing https://secure.domain.com to basically be the same as www.domain.com except that it is secure obviously.

    However, when I go to https://secure.domain.com, nothing loads as if it is an invalid domain name.

    Did I do something wrong? Any ideas?

    Thanks in advance! I searched the forum and could not find a resolution.
     
  2. GOT

    GOT Get Proactive!
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    1,015
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Chesapeake, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Edit the DNS zone for that domain and create an A record for that subdomain to point to the same IP as the rest of the entries, and this should work fine.

    Alternately, you can create the subdomai in the cpanel interface, and then manually edit the httpd.conf entry that will be created to point to the same document root.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice