The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ssl

Discussion in 'General Discussion' started by DjMiX, Dec 12, 2005.

  1. DjMiX

    DjMiX Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    I keep having the same problem every 3-4 days. Our ssl host secure.atoxx.net works something like 2 days after installation, then goes down. I don't understand why. Nothing is changed on the server or on the SSL !
    And to make sure this does not come from the SSL provider, I took an other certificate at another company, and it still does the same thing.

    My hosting company tells me this can probably come from the Apache Build or from an autoupdate of Cpanel...

    Do you guys have any idea ?

    Regards
     
  2. adept2003

    adept2003 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2003
    Messages:
    283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    ~ "/(extra|special)/data"
    Some other users were reporting an issue with the https server, wherby it would not work when restarted automatically by cpanel, and required a manual https service restart.

    I haven't checked to see whether a bugzilla report was ever posted, but you can find more information here: http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=44208&highlight=https+server
    (the above thread doesn't just relate to oscommerce)

    You may need to contact your webhost who may want to submit a bugzilla report.
     
Loading...

Share This Page