The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Standard SSL installation not working

Discussion in 'General Discussion' started by spiritguardian, Jul 15, 2004.

  1. spiritguardian

    spiritguardian Active Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Went through all the motions to set up SSL on my server, but I'm not getting anywhere.

    https://secureguardian.net

    I am not finding any information in the logs about any errors. I hope my key is valid. I got it from geotrust. I used the WHM "install SSL" cert and pasted my Certificate in the first form field and the other two form fields were populated automatically. One warning bell was that the IP address that popped up for the cert was 67.18.77.234, which I changed to 67.18.77.235 because that was the IP it's supposed to be and I'm pretty sure it was the IP I defined when purchasing.... Could that be the problem?

    Here's the rest of the info:

    <IfDefine SSL>
    AddModule mod_ssl.c
    </IfDefine>

    <IfDefine SSL>
    Listen 80
    Listen 443
    </IfDefine>

    <IfDefine SSL>
    AddType application/x-x509-ca-cert .crt
    AddType application/x-pkcs7-crl .crl
    </IfDefine>

    <IfModule mod_ssl.c>
    SSLPassPhraseDialog builtin
    SSLSessionCache dbm:/usr/local/apache/logs/ssl_scache
    SSLSessionCacheTimeout 300
    SSLMutex file:/usr/local/apache/logs/ssl_mutex
    SSLRandomSeed startup builtin
    SSLRandomSeed connect builtin
    SSLLog /usr/local/apache/logs/ssl_engine_log
    SSLLogLevel info
    </IfModule>

    <IfDefine SSL>
    <VirtualHost 67.18.77.235:443>
    ServerAdmin admin@secureguardian.net
    DocumentRoot /home/sg/public_html/secureguardian
    ServerName secureguardian.net
    CustomLog /usr/local/apache/domlogs/secureguardian.net-ssl_log "%t %{version}c %{cipher}c %{clientcert}c"
    User sg
    Group sg
    SSLEnable
    SSLCertificateFile /usr/share/ssl/certs/secureguardian.net.crt
    SSLCertificateKeyFile /usr/share/ssl/private/secureguardian.net.key
    SSLCACertificateFile /usr/share/ssl/certs/secureguardian.net.cabundle
    SSLLogFile /var/log/secureguardian.net
    UserDir public_html/secureguaridan
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/sg/public_html/secureguardian/cgi-bin/
    SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" nokeepalive ssl-unclean-shutdown
    </VirtualHost>
    </IfDefine>
     
  2. spiritguardian

    spiritguardian Active Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well, I just reinstalled and set the IP to 67.18.77.234 and it's working now. I really wanted to use .235 for this as a dedicated IP that reverese lookup'ed. Alas.
     
Loading...

Share This Page