Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Statistics script stuck - causing high load

Discussion in 'General Discussion' started by xxkylexx, Jul 5, 2006.

  1. xxkylexx

    xxkylexx Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hey guys,

    My usual load is around 0.2 . However, this morning I noticed an unusual average of about 1.45. So, I logged into SSH and ran "top -c" to see what the problem was. I notice that I have a user that is constantly showing up with th following command:


    I am told this is the statistics script running on a account, and is possibly stuck, or the user has an unusually large log size.

    How do I go about killing the script if it is stuck, or clearing this log, etc. etc.?


    Thanks,
    Kyle
     
  2. erix920

    erix920 Member

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Well, what I do is restart the server ,however servers arn't meant to be restarted, we had some tech fix our problem. Any time I went to view the server statics to see what was running that server load would go up to about 7 or 8.
     
  3. xxkylexx

    xxkylexx Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Seems that the log files are getting too large. How would I have logrotate handle this?


    Kyle
     
  4. xxkylexx

    xxkylexx Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I'm bumping this topic becasue I have not found a solution. The only thing I can do is to suspend/unsuspend the account real quick to get it to stop. However, each morning when I wake up, the load is high again with the same command running in "top".


    Anyone know?
     
  5. gorilla

    gorilla Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    695
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Sydney / Australia
    just disable analog then and only use webaliser and awstats ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Echelon17

    Echelon17 Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    How big are your sites logfiles?
     
  7. xxkylexx

    xxkylexx Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    If at all possible, I would like to still use analog, as it is suppose to work correctly.


    Where can I find the log files for analog?


    Kyle
     
  8. xxkylexx

    xxkylexx Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Anyone?


    --------
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice