The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Stats and FrontPage

Discussion in 'General Discussion' started by purplep, Apr 10, 2002.

  1. purplep

    purplep Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    I have been doing some testing with a problem I have been having with Webalizer not working on accounts with FrontPage Extensions.

    I have created these accounts on two servers now and neither work correctly.

    Is this just the way it is or do i have two incorrectly configured servers?

    Nick??? Anyone?
     
  2. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    There is not a connection between those services (frontpage / webalizer), by any stretch......

    I would say the backend for your stats are a bit outdated on both servers in question.
    Make sure you have the most up-2-date backend scripts first:

    rsync -av rsync://rsync.cpanel.net/scripts /scripts

    Then, try
    /scripts/runweblogs
    (for the username in question)
     
  3. purplep

    purplep Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    Have tried that on a few occasions....didnt work ):
     
Loading...

Share This Page