The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Stats Configuration link wrong

Discussion in 'cPanel Developers' started by vincentg, Jun 16, 2005.

  1. vincentg

    vincentg Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    140
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    new york
    Seems somewhere along the road Cpanel has updated the cells file and set it wrong.

    I think they don't quite know where to place the directory statselect.

    If we look at the X theme it's in x/statselect and in x/cpanelpro/statselect

    Where as in all other themes it's pointing to x/cpanelpro/statselect

    So what does this mean?

    Does it mean that they just felt like throwing it in a new location - and for what reason?
    Or does it mean all the other themes are no longer supported?

    In /usr/local/cpanel/base/frontend on all themes an include is used which is a link to /x/cells/

    cells -> ../x/cells/

    In that directory we have statselect.html which has the following

    <cpanelfeature cpanelpro_statselect>
    <cpanelcell align="center" valign="top">
    <td class=index2 width="75" nowrap><a href="statselect/index.html"><img border="0" src="mainicons/webftpstats.gif" width="30" height="30"></a><br>
    <br>
    <a href="statselect/index.html">Stats Configuration</a></td>
    </cpanelcell>
    </cpanelfeature>

    Now the original was href="cpanelpro/statselect/index.html"

    Just another fun day with Cpanel updates.

    Vincent G.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Have you logged this in bugzilla?
     
  3. challii

    challii Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    What version are you running?

    Dont forget theres a big new stats selection system out there so there are some bugs with it :)

    The link works fine for me on E182 and E191
     
  4. vincentg

    vincentg Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    140
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    new york
    WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-S83

    Problem is on tow different servers with different OS - so OS does not matter.

    Not only have they wrecked the stats - also the X theme is showing chars like  ïðåäûäóùèé ðàç âîøëè ñ instead of Welcome plus most of the items are showing up the same.

    All other themes work fine - only X is wrecked.

    Ahh - why don't they test this stuff before they send it out.

    I created a link for the stats to point to X cells and it works.

    Vin
     
  5. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    As I already asked, can you please post your bugzilla ID for this? If you cannot be bothered to log it, there's no point moaning about it here :rolleyes:
     
Loading...

Share This Page