The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Stats problem with new accounts since update...

Discussion in 'General Discussion' started by buccaneerob, Oct 15, 2004.

  1. buccaneerob

    buccaneerob Active Member

    Joined:
    Feb 3, 2003
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I upgraded to this version:

    WHM 9.9.0 cPanel 9.9.1-R49
    RedHat 7.3 i686 - WHM X v3.1.0

    Since then any new accounts created, stats are not working period

    I tried running /scripts/runweblogs

    still giving me an error, webalizer says it was never run and awstats says check for .conf file.

    It seems these new accounts are not having /tmp directories created within their home directores....

    is there a fix for this?

    Thanks!
    Rob
     
  2. buccaneerob

    buccaneerob Active Member

    Joined:
    Feb 3, 2003
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Strangely enough, running /scripts/runweblogs twice on the account creates the /tmp directory

    Then the third time it will update the stats,

    very buggy
     
  3. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    As it says in WHM, you have to wait for 24 hours or so for stats to be run. The /tmp folder is not created until then.
     
Loading...

Share This Page