The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Stats stopped updating last night

Discussion in 'General Discussion' started by ambition13, May 6, 2006.

  1. ambition13

    ambition13 Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have a server running Cpanel 10.8.2-R80 and last night sometime awstats stopped updating on all accounts. Looking at /usr/local/cpanel/logs/stats_log doesn't show much, just:

    Processing exim stats for blah.......Done
    Child [1407]: exited with signal 0
    WEBLANG english
    Archive Status: 0
    About to fork for blah [DOMAIN: blah.com]

    It shows this for each domain.

    I have tried updating cpanel, /scripts/runstatsonce, restarting cpanellogd, restarting syslogd, restarting crond and pretty much everything mentioned in any other thread on stats not updating.

    Any ideas?
     
  2. joshstein

    joshstein Active Member

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    r80 did indeed break it, however, r83 fixes the issue.
     
  3. ambition13

    ambition13 Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hey thanks for the response. Updated to R83 and it fixed the problem. Thanks again.
     
Loading...

Share This Page