The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Status says Exim down, logs say Exim up.

Discussion in 'General Discussion' started by jenlepp, Feb 12, 2007.

  1. jenlepp

    jenlepp Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2005
    Messages:
    116
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Liberty Hill, TX
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    On WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-R118, I have a problem that cropped up today suddenly. My system status says that Exim is down (running Courier). However, when I go in to check and tail maillog and exim_mainlog, everything is running fine. I restarted Cpanel, did the exim force, the whole nine yards, restarted everything I can think of. I still get that Exim failed, and emailed telling me exim's failed, but it's running:

    root@ [~]# service exim status
    exim (pid 421 420 32741 32725 30326 29618 28643 28134 26638 25205 25196 25178 25136 25111 24518 24515 24511 24496 24491 24490 24437 24429 24402 24385 24339 24338 24250 24249 24237 24225 24129 24100 24094 24084 24017 24003 23994 23987 23814 23809 23797 23729 23674 23579 23574 23519 23505 23492 23416 21788 21760 21006 20960 20956 20917 20916 20842 20804 20803 20765 20745 20744 20544 20525 20501 20462 20453 20431 20427 20323 20317 20310 20305) is running...
    root@ [~]#

    Restarting exim *sometimes* gets it to see an exim as up for a few minutes but then it shows failed again and I start getting the alerts again. I go back and check, and everything is still running. :confused:

    Any ideas?
     
Loading...

Share This Page