The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Still unable to publish using frontpage - Help required!

Discussion in 'General Discussion' started by nsdesign, Oct 27, 2004.

  1. nsdesign

    nsdesign Active Member

    Joined:
    Jul 22, 2002
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am still unable to publish sites using frontpage to the server...

    This is the error:

    ---
    500 Internal Server Error
    Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, webmaster@thedomainaffected.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/1.3.31 Server at www.thedomainaffected.net Port 80
    ------


    I have followed the suggested "fixes" which were:

    --------------------------
    Log in as root >>

    /scripts/updatenow
    /scripts/initfpsuexec
    find /home -name "service.pwd" -exec chmod -v 600 {} ';'
    -------------------------


    But still it makes no difference....

    I have removed, reinstalled, extensions on the test domain and still no luck :(

    I'm assumming that ALL domains on the server are affected....

    Please can someone advise?..

    Thanks
    Gary
     
Loading...

Share This Page