The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange Cpanel Issue

Discussion in 'General Discussion' started by premierdomain, Oct 17, 2004.

  1. premierdomain

    premierdomain Member

    Joined:
    Dec 30, 2001
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a strange issue and could not find anything searching these forums.

    I have a client who every time he deletes a pop account through his control panel all the passwords for the remaining pop's no longer work and we have to reset them all.

    I have verified that the issue occurs for this client. I also have tested and no other accounts have this problem when doing the same thing. I tried moving the account to another server and the issue still exists.

    Anyone seen this before or have any ideas for a solution?

    DL
     
  2. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Sounds pretty strange.

    If you can duplicate the problem, open a ticket and let a tech try to duplicate it.
     
  3. speckados

    speckados Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Acequias :: Granada :: España
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
Loading...

Share This Page