The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange DNS problem... (nslookup works remotly, fails locally)

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Laeelin, Jan 13, 2008.

  1. Laeelin

    Laeelin Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    To proect the innocent, I'll be using the names below:
    Nameserver: ns1.site.com
    Our Web server: server.site.com
    Our Web Site: somesite.com (we have many sites, all have the same problem)
    All IP addresses: XXX.XXX.XXX.??? (replacing ??? with the correct information)

    Now right into the wierd part...

    exact same command from our web server...
    However other sites (like google) work.

    We have a new server with running RedHat, WHM and cpanel.


    When I dig, I get this:


    If you want any other information, please ask and I'll post tomorrow,
     
  2. Laeelin

    Laeelin Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I did a dump, and here are the results from one of the domains that isnt working locally (yet does work remotly)

    Anyone know where to start my troubleshooting?
     
  3. Laeelin

    Laeelin Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anyone have a suggestion? Anything?
     
  4. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Try this

    /scripts/fixnamedviews --force
     
Loading...

Share This Page