The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange Email Piping Bounce Back

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Carl S, Jun 13, 2010.

  1. Carl S

    Carl S Registered

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi all,

    I know this isnt the place for official support, but i am having a real hadache with this, (so i hope its not a trivial fix :p)

    I am using the Kayako Support Suite system and emails such as support@domain.com are piped into it. Suddenly i am getting this bounce back:

    Any help/tips would REALLY be appreciated.

    Im runing a dedicated Box on CENTOS 5.5 i686 standard, cPanel/WHM 11
     
  2. eth00

    eth00 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    723
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NC
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Try specifying the path to your php binary and make sure that the php binary in question runs fine.

    You are running it from a php which is broken
     
  3. cPanelJamyn

    cPanelJamyn Social Engineer
    Staff Member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    I think libavcodec.so.51 is part of ffmpeg-libs. It looks like your ffmpeg install/dependencies were damaged. You can disable ffmpeg by commenting out the module in php.ini, or (more ideally) reinstall it. ffmpeg is not bundled with or distributed by cPanel, of course.
     
Loading...

Share This Page