The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange mails after last current update

Discussion in 'E-mail Discussions' started by benito, May 13, 2006.

  1. benito

    benito Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    296
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mar del Plata - Argentina
    Hi!

    After the last current update i start getting those emails every day:

    Subject: Cron <root@server> /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/cpaddons_report.pl --notify

    Can't locate cPAddonsConf.pm in @INC (@INC contains: /usr/local/cpanel /scripts /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi /usr/local/cpanel/cpaddons /usr/lib/perl5/5.8.6/i686-linux /usr/lib/perl5/5.8.6 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.6/i686-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.6 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0 /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.0 /usr/lib/perl5/site_perl . /usr/local/cpanel /usr/local/cpanel /scripts /usr/local/cpanel/cpaddons/) at /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/cpaddons_report.pl line 19.
    BEGIN failed--compilation aborted at /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/cpaddons_report.pl line 19.

    ------------------------

    My WHM: WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-C92

    Any idea ?
     
  2. WreckRman2

    WreckRman2 Member

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Indianapolis, IN
    I get the same emails... and haven't figured out why yet.
     
  3. codez

    codez Member

    Joined:
    Sep 30, 2002
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    me too

    I get the same thing, since the upgrade to cpanel.
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,468
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Noticed this too after installing Munin a few days ago. Not sure if it's related or not.

     
  5. boeki

    boeki Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2004
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i've been having these, too, since the R83 update. Moved on to S120 when it came out but the problem remains.

     
  6. neonix

    neonix Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    124
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    I believe a solution has been posted earlier in this forum...and this is what one had to do...

    Within WHM - click 'Install cPAddon Scripts' and select the checkbox "Force Refresh of All cPAddon Sources " - click on Update Addon Config...
     
Loading...

Share This Page