The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange Problem.. Can anyone help?

Discussion in 'General Discussion' started by Diatone, Jul 2, 2002.

  1. Diatone

    Diatone Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2001
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello,

    I am currently running into a problem when I change any domains IP on my server. When I change it, the new IP resolves to the users webspace just fine, but when the domain is entered into a browser, the APACHE, IT WORKED!! Page is displayed, such as it would for the main IP on the server. This hasen't happened before.. Can someone provide some clues?

    Thanks.
     
  2. itf

    itf Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Modify these manually
    Change IP function under cpanel does not work properly (often)

    1) Modify DNS Records
    In WHM -& DNS Functions -& Edit DNS Zones
    2) /etc/httpd/conf/httpd.conf
    3) /etc/proftpd.conf
     
  3. hst

    hst Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2002
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    restart named

    It takes a few hours once you change IP addresses for the site to go to the new IP so you will automatically get the apache page for a short time. Also restart named after making the change. I have done this a few times and never had to make any manual modifications just waited a few hours.

    Restart named:
    /etc/rc.d/init.d/named restart
     
  4. Diatone

    Diatone Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2001
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    oh... thanks :)
     
Loading...

Share This Page