Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Strange problem

Discussion in 'General Discussion' started by wipl, Jun 25, 2004.

  1. wipl

    wipl Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I'm facing a strange problem on my CPANEL Box. When i try to access any website on the server with the url as http://domain.com/folder_name/ the website loads fine. When I try to do it http://domain.com/folder_name the website doesn't loads and I get a page not found error.

    As evident I can't view my site without adding a "/" in the subfolders.

    Can some one give a fix to this problem.
     
  2. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    343
    Location:
    ON, Canada
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. wipl

    wipl Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hi,

    Thanks...I was able to fix the problem by rtfm :)
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice