The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

strange SSL issue

Discussion in 'General Discussion' started by NNNils, Sep 3, 2003.

  1. NNNils

    NNNils Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    580
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I installed an SSL certificate on a domain, signed by a certificate company, but still when I visit the site it displays a self-signed certificate.

    It may be so that I first installed a self-signed certificate, but after that I used the real certificate. It seems like it is not overwritten or something like it.

    Is that possible or does things like that stay in your browsers cache?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. lientje

    lientje Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    SSH in to your box

    look in

    /usr/share/ssl/certs

    I think you can find more info there


    regards

    Martin

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. NNNils

    NNNils Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    580
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Everything looks fine in there.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. lientje

    lientje Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  5. NNNils

    NNNils Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    580
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yup I see this:

    secure.domain.com.crt
    secure.domain.com.crt.old.3768535
    secure.domain.com.crt.test
    secure.domain.com.csr

    Should I delete some of those?

    I also have those for a domain that runs ssl okay. On the same server.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. lientje

    lientje Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I know
    i have the same on my server and it is good.

    But the one who doesnt work try if you can see if the key in there is the same like the one that you purchase

    Look at BEGIN CERT
    xxxxxxxxxxxxxxxxx


    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    END CERT

    compare secure.domain.com.crt
    secure.domain.com.crt.old.3768535

    Maybe the selfsigned cert ist used by that domain en the paid one is the old one .

    You can also try to install the paid cert again and then look
    at the secure.domain.com.crt has a change
    Check the old one as well if it had a change.

    In theorie it must be possibble to delete the certs of a particular domain and install it again but i never did that myself so i can not recomend to you.

    Let me know if you found something.

    regards

    Martin

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. NNNils

    NNNils Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    580
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This works fine:

    rm -rf secure.domain.com.crt*

    Then reinstall through WHM

    Thanks!
     
  8. lientje

    lientje Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Your welkom :p

    Martin

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page