Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Strange Teamspeak Problem

Discussion in 'General Discussion' started by celliott, Feb 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. celliott

    celliott Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    460
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    United Kingdom
    I know this is not cPanel but its still server related. I host a couple of Teamspeak servers from my dedi box for when we are gaming. I can connect to the servers fine from my home connection but nobody else can. I have asked about 5 others to try it, they are definatley using the correct settings but they cant connect. I have tried flushing APF and it makes no difference at all.

    Any ideas?
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    As you say, it isn't cPanel related at all so you're better off asking on a server admin or application related forum than here.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice