Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Strange TLD problem

Discussion in 'E-mail Discussion' started by yash, Apr 12, 2007.

  1. yash

    yash Member

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hello,

    I have a big problem for one of my mail account. Lets say my domain is example.net

    When I send mail from billing@example.net the mail is ok at the recipient.

    When I send mail from support@example.net, the recipient receives the mail from support@example.com :eek:

    How did this occur and how do i change this?

    I tried deleting the account and recreating it but with no success.

    EDIT: I have found out its a problem with squirrel mail only. Horde sends mail correctly. Hmm cant anyone provide some help?
     
    #1 yash, Apr 12, 2007
    Last edited: Apr 13, 2007
  2. vagsoftware

    vagsoftware Active Member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Check the email headers. It is possible to have both domains hosted and a forwarder? Just asking.
     
  3. norelidd

    norelidd Well-Known Member

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Make sure it isn't set up in the client incorrectly, as in Reply-To is set to example.com by accident. That might explain why Horde and Squirrelmail give different results
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice