The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Struggling with Cpanel/WHM

Discussion in 'General Discussion' started by eagleuk, Nov 5, 2010.

  1. eagleuk

    eagleuk Registered

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have bought a VPS and am using WHM/Cpanel.

    I have used just Cpanel accounts before but have never used the WHM.

    I have done the initial setup and followed the guide etc.

    I am using 2 name servers ns1.gamerscentral.co.uk and ns2.

    The server hostname is vps.gamerscentral.co.uk

    When I create a account for a user/domain I cannot seem to get the website to work even with the domain forwarded to the correct name servers.

    The domain I am trying to get to work is RushGaming.Org

    Can anyone give me any advice or ideas? I don't really know what else I need to do and have tried looking around on google etc. As far as I know the basic setup should be enough to get things rolling?

    It should send RushGaming.Org to the domain/account RushGaming.Org by itself shouldnt it? :S

    Thanks in advance for any help/advice.
     
  2. aedges

    aedges Member

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  3. brianj2009

    brianj2009 Registered

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    If it is the records that you haven't set up and you don't know how to do it. Just do a who.is search for some domain name and have a look at there records and then you can try and replicate them except with your values.
     
  4. eagleuk

    eagleuk Registered

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yer I have setup the DNS correctly using my name servers,

    So I have setup NS1 and NS2 with the 2 IPs I have for my VPS.

    It all seems to point to the right place but doesn't work?

    :S
     
Loading...

Share This Page