The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Stylesheets not working?

Discussion in 'General Discussion' started by alex042, Jun 10, 2004.

  1. alex042

    alex042 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2003
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I seem to be getting the standard times new roman for x skin instead of it using the stylesheet, style.css even though this link shows up in the source code as well as in the x skin directory. Any ideas?
     
  2. qwerty

    qwerty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    we are having the same problems ..

    either cpsrvd closes the connection or it loads but the CSS seems to be missing as cpanel looks like a mess

    Are you with VenturesOnline by any chance?
     
  3. qwerty

    qwerty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    by the way, are you using redhat 7.3 by any chance? have you installed the util-linux progeny rpm today by any chance?

    Just trying to figure out what might have broken cpanel today ..
     
  4. cPanel Stylesheets are not working

    Same here. Since the upgrade to WHM 9.4.0 cPanel 9.4.0-R21 / RedHat Enterprise 3 - WHM X v3.1.0 cPanel really looks like a mess, both on X skin as on bluelagoon.

    Any idea WHEN this will be fixed or HOW we can fix that?
     
    #4 cards4success, Jun 11, 2004
    Last edited by a moderator: Jun 11, 2004
  5. qwerty

    qwerty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I just rebooted my computer (NOT the server) and the css now works fine .. some very shit huh?
     
  6. :confused: :confused: :confused:

    Unbelievable.... but it worked for me as well. I rebooted my computer (yes --- NOT the server) and all seems to be fine again... including the cPanel stylesheets ...

    :confused: :confused: :confused:
     
  7. alex042

    alex042 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2003
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hm, odd.. looks like it worked here too.

    And no, i'm not with ventures nor did i install that rpm but i did remove several rpms earlier along with chmodding some files. This is on a RH9 server.
     
    #7 alex042, Jun 11, 2004
    Last edited: Jun 11, 2004
  8. qwerty

    qwerty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    this is some weird crap man. I think the 3 of us have had our home comps compromised or something ... it makes no sense whatsoever.

    Did any of you 2 have your IE totally crash today? I think there's a nasty IE6 exploit going around ..I'm afraid I might have become a victim of that crap
     
  9. qwerty

    qwerty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    are either of you 2 running the new Zone Alarm pro 5 ..or NAV 2003 ... ? or proxomitron?

    Just trying to find out wtf could be going on here...
     
  10. AQHost

    AQHost Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm seeing exactly the same thing. Sometimes it goes away if I empty my temporary internet files and refresh, but then it comes back again seemingly randomly.
     
  11. alex042

    alex042 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2003
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I run the free zone alarm, NAV2004, IE6 and I'm also behind a firewall/router.
     
  12. mr.wonderful

    mr.wonderful BANNED

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Our CSS is not working on the X theme. Thats the only one i have looked at the the moment. Also, our Reseller cannot connect to his control panel when connecting though AOL. Are these things releated?

    What do we do about the CSS?
     
  13. Yes - We are behind Zonealarm 5 Pro .... (in addition to the router internal firewall)

    Yes - the problem with the missing css re-occurs from time to time and then we need either to reboot the computer or to delete all temp internet files...

    Quite annoying...
     
    #13 cards4success, Jun 11, 2004
    Last edited by a moderator: Jun 11, 2004
  14. AQHost

    AQHost Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have an AOL user with the same problem, and another who's on Verizon but gets a page full of garbage when she tries to connect...
     
  15. mr.wonderful

    mr.wonderful BANNED

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Submit a ticket. Thats what we did. and see my post about it
     
  16. AQHost

    AQHost Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    This seems to fix it (props to Chirpy who posted this in a different thread yesterday):

    /etc/init.d/cpanel stop

    Use ps -eafd to check for any instances of cpsrvd that are running and then kill -9 them.

    /etc/init.d/cpanel start

    All affected users have confirmed that this resolved their problem once they cleared their temp internet files.
     
  17. mr.wonderful

    mr.wonderful BANNED

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No im afraid that doesnt fix the style.css issue.
     
  18. swampy

    swampy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2004
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i too am having this problem i upgraded cpanel yesterday now all of my cpanel themes are all crap i have rebooted my pc and still the same no nice looking cpanel now i am behind a hardware firewall any ideas

    Also when i click on the cpanel icon in whm list accounts a blank page pops up instead of your customers cpanel

    i have empty-ed my cache on my pc and the theme has come back but it is extremely slow at loading

    updated cpanel yesterday to

    WHM 9.4.0 cPanel 9.4.0-R21
    RedHat 9 - WHM X v3.1.0
     
    #18 swampy, Jun 12, 2004
    Last edited: Jun 12, 2004
  19. swampy

    swampy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2004
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have noticed as well last night my box did a cron update and said it was getting updates from layer2 but never finished according to the email the last entry in the email was

    Waiting for load to go down to continue

    has any one else experienced this
     
  20. swampy

    swampy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2004
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if you are experiencing the same try this restart cpanel (/etc/init.d/cpanel restart) it has worked for me for now
     
Loading...

Share This Page