The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sub-Domain doesn't work properly

Discussion in 'General Discussion' started by Chit Min Thu, Oct 22, 2013.

  1. Chit Min Thu

    Chit Min Thu Registered

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hi there,
    I'm now facing with a problem.

    I've http://mydomain.com & I use it with my own coding. ( Eg - public_html/index.html :D )
    And I wanna create another sub-domain for blogging. ( With wordpress CMS).

    So , I created sub-domain . ( http://blog.mydomain.com)
    And the folder ,blog appears in my File Manager. ( public_html/blog )

    And install wordpress CMS in this folder. ( public_html/blog/wordpress files)
    SnapShot.png

    I waited for 1 Day. But my new sub-domain can't open.
    How can I do it ?

    Thanks !
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you elaborate on the subdomain not opening? Does it load a specific error page, or do you see the default cPanel page? Does the domain use name servers that your hosting provider sent to you?

    Thank you.
     
  3. Chit Min Thu

    Chit Min Thu Registered

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Sorry , sir . I got now. Coz of our reseller :)
     
Loading...

Share This Page