The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sub domain not working !!!!

Discussion in 'General Discussion' started by bubbathegeneral, Jun 16, 2009.

  1. bubbathegeneral

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    its me again, sorry, LOL, but every time i upload my sub, and go to the page, it says index of the sub name, not the page i uploaded, let me tell yall what i'm trying to do, i'm tryin to put a flash front page, and the only way i can think of to do hat is have he flash on the domain, and do a sub for my home page and call it main, or something like that,

    i've seen pages that have a flash front and a enter site button, and you enter the the site and its the same domain/URL as the flash video?
    i would love to do that, but i have know clue how to,

    thanks
    bubba
     
  2. mattdmin

    mattdmin Member

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Post a URL

    Why don't you post the URL of the sub you are trying this on so we can have a look.
     
  3. bubbathegeneral

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    igot it to work, i was upload them both as index, and then i did one as welcome, an the other as index, and it worked, to be more clear, welcome.html and index.html

    but here is the site

    BACW Wrestling

    thanks
    bubba
     
Loading...

Share This Page