The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sub domain pie chart not showing

Discussion in 'General Discussion' started by bking, Jan 14, 2005.

  1. bking

    bking Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney
    As the subject says, the pie charts for sub domains under 'view bandwidth usage' are not displaying. All I get is the default icon when the image does not exist.

    The logs in ~cpanel/logs/error_log show:

    /usr/bin/perl: relocation error: /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.1/i686-linux/auto/GD/GD.so: undefined symbol: gdFontGetLarge

    So it looks to be an issue with GD. Anyone else have this issue? I am using RHE3...
    Best way to fix this?

    Just checked the GD perl module...

    Database was generated on Fri, 14 Jan 2005 08:02:34 GMT
    GD is up to date.


    Thanks
     
  2. anup123

    anup123 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    897
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    This Planet
    In my case, all pie charts are broken.
    RH9
    CURRENT TREE

    Anup
     
  3. bking

    bking Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney
    I just checked again, with a customer login. Yes, all pie charts are broken for me, not just the first one I posted about...
    Anyone else seeing the same?
     
  4. bking

    bking Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney
    /scripts/cleangd seems to have fixed things! :)
     
  5. bking

    bking Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney
    Well it fixed cpanel diaplaying the images, but broke mrtg due to it looking for different libs...
     
Loading...

Share This Page