The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

subdomain for addon domain wrong configured at httpd.conf

Discussion in 'General Discussion' started by fenixer, Jul 13, 2007.

  1. fenixer

    fenixer Well-Known Member

    Joined:
    Feb 23, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello...

    When I try to add a subdomain, selecting an addon domain at the list, the httpd.conf entries are configured ok, but not for the Directoryroot...

    An example:

    I have:

    As you see, at httpd.conf the servername and alias, are well configured, as I added a subdomain for my addon domain.

    But.... can you see the DocumentRoot? why is that pointing to the public_html of the main domain, and not pointing to the directory /home/user/public_html/addondirectory/subdomain ??????????????

    :(

    any way to solve this?
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Just for clarification, when you created the subdomain for your addon domain, did you by chance set the directory for that to the main account's public_html ?

    Note, if you are on cPanel 10 - ignore that question since you can't do that in version 10. Just let everyone here know if you're on 10 or 11.
     
  3. fenixer

    fenixer Well-Known Member

    Joined:
    Feb 23, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cpanel v10 at this moment...
     
Loading...

Share This Page