The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomain/FTP problem.

Discussion in 'General Discussion' started by Nadrew, Nov 26, 2002.

  1. Nadrew

    Nadrew Member

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello, I'm having trouble when creating FTP accounts to certain folders, I have it so you can successfully login to the folder, and everything. But when you try to view the folder (domain.com/folder) it seems to try to load it millions of time, and never actually finished:

    Steps I did:
    Create subdomain: &test&
    Forward &test& to: domain.com/test
    Setup FTP account : &test&
    Logged into &test& and uploaded &test.html&
    Opened IE6 and typed &http://www.domain.com/test/test.html&
    The page would start loading, and when it was about to finish it would start again, any help would be highly appreciated.

    (The CHMOD for the folder is 755 if that helps)
     
  2. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    I may be wrong. It won't be a first, ;) but I think the line &Forward &test& to: domain.com/test& may be a problem. Possibly the subdomain is being forwarded to itself which would cause a loop. You don't need forwarding. Just make a subdomain, then the ftp account for it.
     
  3. Nadrew

    Nadrew Member

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you, that did the trick, thanks again!
     
  4. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    You're welcome :)
     
Loading...

Share This Page