The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomain is unlimited but remains 0

Discussion in 'General Discussion' started by itechsmart, Mar 28, 2006.

  1. itechsmart

    itechsmart Registered

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have created a package with unlimited addon and parked domains and it comes up as 0. I edited it to make it unlimited and it remains while in the package details it is unlimited.

    Could anyone help me out here? I have a script that requires to use sub directories.

    Thanks
    Shane

    *EDIT*
    I found a temp solution where I can go into root WHM and modify that account to make it appear unlimited however I have to do that for each account I make which is an extra chore that I do not wish to do.
    *END EDIT*
     
    #1 itechsmart, Mar 28, 2006
    Last edited: Mar 29, 2006
  2. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Did you save the changes?

    Hi itechsmart,

    Did you save the changes , after editing ? I would like to suggest you to edit it again and then click on "edit" button.

    Kind Regards,
    Ullalla.
     
  3. itechsmart

    itechsmart Registered

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for the response. Somehow I fixed it and I think I did what you suggested but in any case its all fixed.

    Thanks
    Shane
     
  4. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thanks

    Hi itechsmart,

    Thanks for your reply.

    Kind Regards,
    Ullalla
     
Loading...

Share This Page