Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Subdomain Issues

Discussion in 'General Discussion' started by rmorgan, Jan 21, 2008.

  1. rmorgan

    rmorgan Registered

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Gibraltar
    Hi All,

    I would greatly appreciate some advice on an issue that I need to resolve asap. I have created a subdomain in cPanel and added an entry to my DNS servers, but however when trying to access the subdomain I am redirected to my main domain.

    --
    Rob.
     
  2. rmorgan

    rmorgan Registered

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Gibraltar
    All,

    A bit more troubleshooting into this issue revealed that the script I installed on this subdomain was causing a forward to the main domain.

    --
    Rob.
     
  3. benito

    benito Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    313
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Mar del Plata - Argentina
    I have exactly this problem. My new created subdomains redirects (301) to the main domain. Older subdomains works ok.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice