The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomain listed as main domain, IP MISSING

Discussion in 'General Discussion' started by mynamesnotdave, Jun 22, 2009.

  1. mynamesnotdave

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    When I list accounts, one of the account's domain is showing up as one of the add-ons added to the account instead of the main domain.
    In addition, it's also showing IP MISSING.
    In addition, logging into the account's cpanel -> add-on domains show's no domains whatso ever.
    I've tried the following:

    /scripts/rebuildhttpdconf
    service httpd restart
    service cpanel restart

    But can't resolve this issue.
    Any ideas apprectiated?

    Cheers,
    Tom
     
  2. PlatinumServerM

    PlatinumServerM Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    397
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey, USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    This is usually caused by missing/incorrect entries in the httpd.conf.
    Even rebuilding it doesn't always fix it. You will either have to recreate the subdomain or manually repair the entry in the httpd.conf.
     
  3. mynamesnotdave

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'll try and manually repair the entries and report back.
    Thanks
     
Loading...

Share This Page