The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

subdomain mx entry chage

Discussion in 'General Discussion' started by Secret Agent, Feb 15, 2005.

  1. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    I am having trouble properly setting up mx entry for a subdomain on my server. I have the regular domain which works fine (default settings) and a bunch of sub domains. Each subdomain in the main domain's dns entry has two lines:

    subdomain 14400 A IP
    www.subdomain 14400 A IP

    I need to point one of the subdomains mx entry to the main domain. So, I added the following to the dns entry:

    subdomain 14400 MX 0 maindomain. (yes, with the end period)

    Seems to not work according to bounced email messages below

    ---------- Forwarded message ----------
    From: Mail Delivery Subsystem <>
    Date: Tue, 15 Feb 2005 04:59:51 -0800 (PST)
    Subject: Delivery Status Notification (Failure)

    This is an automatically generated Delivery Status Notification

    Delivery to the following recipient failed permanently:

    Technical details of permanent failure:
    PERM_FAILURE: SMTP Error (state 10): 550 email client.

    ----- Original message -----

    Received: by with SMTP id 7mr44146wrp;
    Tue, 15 Feb 2005 04:59:48 -0800 (PST)
    Received: by with HTTP; Tue, 15 Feb 2005 04:59:48 -0800 (PST)
    Message-ID: <>
    Date: Tue, 15 Feb 2005 07:59:48 -0500
    From: TeleKawaru <>
    Reply-To: TeleKawaru <>
    Subject: Here's an email!
    Mime-Version: 1.0

    ----- Message truncated -----

    Could someone please explain what I did wrong here?
  2. CoolMike

    CoolMike Well-Known Member

    Sep 6, 2001
    Likes Received:
    Trophy Points:

    Did you find a solution for this problem? Because I have a customer, which has exactly the same problem...


Share This Page