The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

subdomain not working

Discussion in 'General Discussion' started by mahdy_sharifi, Sep 22, 2014.

  1. mahdy_sharifi

    mahdy_sharifi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :

    My customer have many subdomain but few of them not working ! I checked DNS , A record but not problem there .
    How Can get more detail about this issue ?

    Thanks
     
  2. server9host

    server9host Well-Known Member

    Joined:
    Sep 18, 2013
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Can you please let us know what exact error show when you try to access the those subdomain for better understanding.

    Thanks
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,708
    Likes Received:
    658
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Check to see if the subdomain resolves to the IP address associated with the account. Does the domain name it's associated with use your name servers?

    Thank you.
     
  4. mahdy_sharifi

    mahdy_sharifi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :

    Ping : yes
    Command : Work

    host nojum.xxxcom
    nojum.xxxx.com has address 144.76.59.xxx


    -----------------------

    even run : /scripts/rebuildhttpdconf not help us.
     
    #4 mahdy_sharifi, Sep 28, 2014
    Last edited: Sep 28, 2014
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,708
    Likes Received:
    658
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  6. mahdy_sharifi

    mahdy_sharifi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes ... Chrome , Firefox

    This webpage is not available

    Reload
     
  7. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,708
    Likes Received:
    658
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Feel free to open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look. You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page