The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED subdomain not working

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Tartut, May 21, 2017.

  1. Tartut

    Tartut Member

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Poland
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I have WHM and CPanel. My problem is these same as:
    Subdomains Not Working

    But when i add DNS. It isn't working.
    75752c9ef38780c3ddf0040ffe945a1c.png

    I edited DNS my domain and added new record A with *. Video tutorial:
    - Removed -
    My subdomain not working.
    336e3cbe0bca7f0b7c553b9a75c52c26.png

    Subdomain: mirror.example.pl
     
    #1 Tartut, May 21, 2017
    Last edited by a moderator: May 21, 2017
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,064
    Likes Received:
    1,287
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Could you verify if the name servers for the subdomain's parent domain name resolve to IP addresses associated with the cPanel server? You can verify this by entering the domain name on a website such as Intodns.com.

    Thank you.
     
  3. Tartut

    Tartut Member

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Poland
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Ok, working. I must add subdomain in my recorder domain.
     
    cPanelMichael likes this.
Loading...

Share This Page