The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomain problem

Discussion in 'General Discussion' started by miskone, Jun 5, 2014.

  1. miskone

    miskone Registered

    Joined:
    Jun 5, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am new to server settings and just got a dedicated root server from Hetzner company but I have some problems.

    First of all I set up my domain nameserver to point on CloudFlare NS and on CF controll panel an set tthe DNS records to point on my server IP address.

    First problem is:

    • When I use google page insights google fech page but if I type that domain in browser I get an error. Oops! Google
    • Chrome could not connect to [Removed]

      Access a cached copy of [Removed]

      Second problem is that I setup on cPanel subdomains:

      [Removed] > /public_html > not redirected

      This subdomain is not working at all.

      How to fix those problems?
     
    #1 miskone, Jun 5, 2014
    Last edited by a moderator: Jun 5, 2014
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,774
    Likes Received:
    663
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Have you tried temporarily disabling your Cloud Flare configuration to determine if it's the source of the issue? That's likely a good troubleshooting step at this point. If you find that Cloud Flare is the cause, you can consult with their support team at:

    https://support.cloudflare.com/hc/en-us/requests/new

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page