Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

subdomain problem

Discussion in 'General Discussion' started by obka, Sep 30, 2016.

  1. obka

    obka Member

    Joined:
    Nov 6, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello dear's
    when client create a sub domain , create it before public_html !
    how can i fix it ?
     
  2. 24x7server

    24x7server Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    1,878
    Likes Received:
    89
    Trophy Points:
    78
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :),

    Try to enable public_html subdomains only in your tweak setting.

    [Removed Old Documentation URL]
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #2 24x7server, Oct 1, 2016
    Last edited by a moderator: Oct 5, 2016
    obka likes this.
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,802
    Likes Received:
    1,896
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    This is documented on our cPanel 58 release notes:


    You can view the full release notes at:

    https://documentation.cpanel.net/display/ALD/58+Release+Notes

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    obka likes this.
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice