The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

subdomain redirection type changed?

Discussion in 'General Discussion' started by poppyq, Jan 14, 2004.

  1. poppyq

    poppyq Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Austin, TX
    Initially when entering a subdomain redirect, ie. sub.domain.com and you go to it in a browser, the url would stay as http://sub.domain.com However, now suddenly when you go to sub.domain.com in a browser it is changing the url in the browser to http://www.domain.com/sub Was something changed?
     
  2. B12Org

    B12Org Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2003
    Messages:
    692
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle Washington
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Nothing changed here, or on my servers. Did you change something, or is anyone else on your server experienceing this problem? Otherwise I would say check your subdomain to see if the entry for it still exists.
     
  3. poppyq

    poppyq Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Austin, TX
    I actually had to get a server restored but as far as I'm aware everything is configured the same way. I've heard mentions of mod_rewrite but that's on fine.
     
  4. poppyq

    poppyq Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Austin, TX
    Anyone else?
    I got one of them to work after manually editing the .htaccess that cpanel created, but still having problems with others.
     
  5. allenhui

    allenhui Well-Known Member

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I get in the same trouble with you.
    i have set a subdomain of forum.abc.com ,
    when i go there.it go to the path of www.abc.com/forum instead.

    I have also restore the account from the backup and this happen to me.
     
Loading...

Share This Page